Home
Ontbijten met de commissaris van de Koningin PDF E-mail

Hier vind je informatie over het prinsjesdagontbijt van woensdag 26 september.

Graag willen we jou bekend maken met een bijzonder initiatief in Utrecht. Het is namelijk zo dat er op 26 september 2007 een prinsjesdagontbijt zal worden gehouden in de Nicolaïkerk in Utrecht (Nicolaaskerkhof 9).

Doel van het Prinsjesdagontbijt is het bij elkaar brengen van lokale leiders die kansen kunnen benutten en problemen kunnen aanpakken in de lokale samenleving. Daarbij wordt gestreefd naar een ontmoeting tussen leiders uit heel verschillende geledigingen, zodat nieuwe vormen van samenwerking met nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.

De bijeenkomst is een initiatief van Stichting GIDSnetwerk, een oecumenisch-christelijke netwerk­organisatie die de samenwerking wil bevorderen tussen leiders, met het oog op een betere samenleving. Tijdens het ontbijt zullen, in het teken van Prinsjesdag, gebeden en wensen worden uitgesproken voor onze regering en samenleving.

Tijdens de ontmoeting zal de heer Roel Robbertsen, Commissaris van de Koningin in Utrecht, een toespraak houden over “Samenwerken over grenzen heen”. De heer Evert Jan Ouweneel leidt de bijeenkomst.

Spreekt dit je aan? Via onderstaande link kun je je aanmelden. 

http://www.gidsweb.nl/netwerk.php?info=activiteit&id=26

Johan den Hartogh, Gidsnetwerk Utrecht

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement

Nieuwsbrief


Donatie

1. Kies een bedrag
2. Kies de munt eenheid
3. Klik op "PayPal"
Welk bedrag?
Welke munteenheid?