Home
Christelijk OnderwijsPlein op Studiebeurs Utrecht PDF E-mail
Van 10 t/m 13 oktober presenteren de Christelijke Hogeschool Ede, hogeschool Driestar educatief te Gouda, Evangelische Hogeschool te Amersfoort en Gereformeerde Hogeschool Zwolle het Christelijk OnderwijsPlein tijdens de Studiebeurs in Utrecht.

Met deze samenwerking hopen de vier hogescholen duidelijk herkenbaar te zijn voor geïnteresseerden in christelijk vervolgonderwijs.

Al jaren kent het christelijk hoger onderwijs een groeiend studentenaantal.  “Jongeren die voor een van onze hogescholen kiezen, doen dat omdat zij vanuit een christelijke identiteit in hun studie en toekomstig beroepsveld willen staan,” licht Onno Visser toe, woordvoerder namens de vier hogescholen.

Jaarlijks bezoeken zo’n 87.000 jongeren de Studiebeurs Utrecht. Het is de tweede keer dat de vier hogescholen hiervoor hun krachten bundelen. Bezoekers van het Christelijk OnderwijsPlein kunnen meedoen met een prijsvraag en maken daarmee kans op een van de vier studenten-starterskits, een handig pakket voor studenten die op kamers gaan, bestaande uit onder andere een senseo-apparaat. Het plein is te vinden bij stand 12.B.05.

Bron: CHE / Website & Driestar Educatief / Website & Gereformeerde Hogeschool / Website

 

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement

Nieuwsbrief


Donatie

1. Kies een bedrag
2. Kies de munt eenheid
3. Klik op "PayPal"
Welk bedrag?
Welke munteenheid?