Home
Draagvlak voor Gebedsdag PDF E-mail

Hier vindt u informatie over de Nationale gebedsdag in Utrecht. We zijn in Utrecht nog opzoek naar draagvlak om deze dag te organiseren. Wilt u meedoen?

 

 Active Image

In 2008 is het thema van de Week van Gebed en Nationale Gebedsdag ‘Bidden met open handen’. De EA roept christenen op om zich in dankzegging, aanbidding en verwachting uit te strekken naar God om van Hem te ontvangen maar ook naar de medemens in nood om uit te delen. De Week van Gebed vindt plaats van 20 tot en met 26 januari voorafgaand door de Nationale Gebedsdag op zaterdag 19 januari.

Naar verwachting honderden kerken, jeugdgroepen en scholen zullen deze week hun handen in gebed uitstrekken naar God en naar de mensen om zich heen. In gebed en overdenking zullen zij zich laten leiden, aansporen en inspireren door de handen van Jezus. De Evangelische Alliantie ondersteunt hen met gebedsmaterialen die een handvat vormen om in deze week persoonlijk, in het gezin of als groep met het thema aan de slag te gaan. Het thema wordt voor zowel volwassenen, kinderen als jongeren uitgewerkt in aparte gebedsfolders. Naast gebedsfolders en ander ondersteunend materiaal zoals een kinderwerkpakket is er ook een handleiding beschikbaar. Hierin is onder meer een opzet voor een themadienst opgenomen.

Tijdens deze dag staat gebed centraal maar er is ook ruimte voor korte toespraken en samenzang.

In Utrecht zoeken we nog draagvlak om dit te gaan opzetten. Wilt u meedoen? Mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Meer informatie komt in de tweede helft van 2007 beschikbaar op de websites:

www.weekvangebed.nl en www.nationalegebedsdag.nl

De gratis informatie- en bestelfolder van de Week van Gebed kunnen vanaf september besteld worden bij de EA via het telefoonnummer 0343-524272 of op:

www.ea.nl

 

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement

Nieuwsbrief


Donatie

1. Kies een bedrag
2. Kies de munt eenheid
3. Klik op "PayPal"
Welk bedrag?
Welke munteenheid?